Dine handlemuligheder

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os på telefon 99 17 20 70 eller mail bornelivthy@thisted.dk, hvis du har brug for sparring eller hjælp til dit familieliv med små børn. Du kan også henvende dig personligt. Vi er at finde i det "gule" område Børneværelset i Thy Hallen tre gange i ugen. Intet er for stort eller småt. 

Hvis du har et barn, du oplever, kunne trives bedre, er der nogle enkle ting, du kan gøre. Vi har samlet tre gode råd.

1. Brug dagtilbuddet som sparringspartner

Har du taget en snak med dit barns dagtilbud?

Hvis du oplever, at du har udfordringer med dit barn, kan det være en rigtig god idé at drøfte dem med dagplejen, vuggestuen eller børnehaven.

Pædagogerne tilbringer meget tid med dit barn, og det kan være en stor hjælp at tale sammen. Oplever de den samme adfærd? Måske har de også en viden om dit barn, som kan kaste nyt lys over, hvad adfærden kan skyldes.

2. Tal med dit netværk

I familielivet kan man nogle gange stirre sig blind på, hvad konflikter eller manglende trivsel kan skyldes. 

Der er ingen af os, der har den perfekte opskrift på, hvordan man får det bedste familieliv, og børn er meget forskellige. 

Men måske er der andre i dit netværk, der også er tæt på barnet, som du med fordel kan tale med.

Måske har de observeret ting, som du selv ikke tænker over - eller tager for givet. 

3. Brug Børneliv Thy

Hvis dit barn er i alderen 0-5 år har du også mulighed for at kontakte Børneliv Thy med jeres udfordringer i familielivet. 

Det kan både være små ting, du har lyst til at få sparring på, men det kan også være alvorlige udfordringer, som du har brug for hjælp til at løse. 

Børneliv Thy kan også vise dig i retning af relevante tilbud, så der bliver skræddersyet det bedst mulige forløb til dig og dit barn. Vores rådgivning er både gratis og anonym, og det er barnets trivsel, udvikling, læring og dannelse, der er det vigtige for os. 

Du kontakter os på telefon 99 17 20 70. Læs mere om Børneliv Thy her: Link til siden Om Børneliv Thy

FORTÆLLINGER